Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Αφιέρωμα: Edward Norton


Πέρασαν αρκετές μέρες από την τελευταία ανάρτηση. Είχα πήξει με εργασίες και διάβασμα, τα οποία δεν έχουν τελειώσει ακόμη, μιας και η εξεταστική μόλις ξεκίνησε. Ωστόσο, πριν προχωρήσω παραπέρα, βρήκα λίγο χρόνο για μια καινούρια ανάρτηση. Πριν αρχίσουμε, να πω και πάλι ένα ευχαριστώ για τις ευχές σας και να θυμίσω ότι η ψηφοφορία για τα καλύτερα του 2010 συνεχίζεται μέχρι την 1η Μαρτίου, οπότε και θα συγκεντρώσω τα αποτελέσματα και θα τα παρουσιάσω όπως εσείς τα ψηφίσατε.

Μετά τη σύντομη εισαγωγή, ας περάσουμε την καινούρια ανάρτηση. Η αρχική σκέψη ήταν για μια ταινία, αλλά όπως φαίνεται από την εικόνα άλλαξα γνώμη (για τη συγκεκριμένη ταινία ωστόσο θα γράψω κάποια άλλη στιγμή). Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ένα αφιέρωμα για έναν από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς τον Edward Norton. Θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, με πολύ καλές ερμηνείες (Aaron στο Primal Fear, Derek Vinyard στο American History X, ο ανώνυμος πρωταγωνιστής στο Fight Club) και η μέχρι τώρα πορεία του πιστεύω ότι υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

O Edward Harrison Norton, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1969 στο Maryland της Αμερικής. Η μητέρα Lydia Robinson ήταν καθηγήτρια αγγλικών και πέθανε το 1997 από όγκο στον εγκέφαλο. Ο πατέρας του Edward Mower Norton Jr ήταν δικηγόρος ειδικευόμενος σε περιβαλλοντικά θέματα, ο οποίος δούλευε στην Ασία. Ο Norton έχει δύο νεότερα αδέρφια την Molly και τον Jim. Έδειξε από μικρός το ενδιαφέρον του για το θέατρο, όταν σε μια κατασκήνωση στην οποία πήγαινε για 4 χρόνια κέρδισε βραβείο υποκριτικής και έμεινε για 2 χρόνια ως βοηθός σκηνοθεσίας των παραστάσεων. Αποφοίτησε από το Λύκειο το 1987 και μπήκε στο πανεπιστήμιο του Yale. Εκεί, γνωρίστηκε με τους Ron Livingston και Paul Giamatti, με τους οποίους πρωταγωνίστησε σε αρκετές παραστάσεις του πανεπιστημίου. Αποφοίτησε το 1991 με Bachelor στην Ιστορία. Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Ιαπωνία, όπου εργάστηκε για ένα διάστημα στην εταιρεία του παππού του.


Μετά από αυτό το διάστημα, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου άρχισε να ασχολείται σοβαρά με την ηθοποιία. Έκανε το ντεμπούτο του στο θέατρο το 1993 και μέχρι το 1996, συνέχισε να παίζει σε αρκετές παραστάσεις. Τότε, ήρθε ο πρώτος του κινηματογραφικός ρόλος, ο οποίος τον έκανε άμεσα γνωστό. Θα υποδυθεί τον Aaron στην ταινία Primal Fear, με συμπρωταγωνιστή τον Richard Gere. Ο ρόλος αρχικά είχε προταθεί στον Leonardo DiCaprio, ο οποίος τον απέρριψε. Ο Gere ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από την ταινία, όταν ο Norton κέρδισε το ρόλο ανάμεσα σε 2000 άτομα τα οποία πέρασαν από ακρόαση. Η αναγνώριση του ταλέντου του ήρθε άμεσα, με τον Norton να την εξαργυρώνει παίρνοντας ρόλοους σε ταινίες όπως The People vs Larry Flynt (1996), Everyone Says I Love You (1996) και Rounders (1998). Θα ακολουθήσουν οι 2 πιο γνωστοί του ρόλοι: αυτός του Derek Vinyard στην ταινία American History X (1998) και ο ανώνυμος πρωταγωνιστής του Fight Club (1999). Αν κάποιος δεν είχε πειστεί μέχρι τότε για την ικανότητα του στην υποκριτική, σίγουρα αυτοί οι δύο ρόλοι ήταν μια δυνατή απάντηση. Το 2000, θα σκηνοθετήσει την πρώτη του ταινία και μοναδική μέχρι τώρα Keeping The Faith, στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Ben Stiller και την Jenna Elfman. Θα ακολουθήσει η συνεργασία του με τον μεγάλο Marlon Brando και τον Robert DeNiro στη ταινία The Score (2001). Θα υποδυθεί τον ομώνυμο ρόλο στην ταινία Death to Smootchy (2002) και τον Nelson Rockfeller στην ταινία Frida (2002). Οι επόμενες δύο ταινίες συγκαταλέγονται στις καλύτερες του. Η μια είναι η ταινία Red Dragon (2002), όπου θα συμπραταγωνιστήσει με τον Anthony Hopkins και η άλλη (την οποία είδα πρόσφατα) η ταινία 25th Hour (2002). Μετά τις ταινίες αυτές, θα ακολουθήσουν οι ταινίες The Italian Job (2003) (remake της ομώνυμης ταινίας του 1969 με τον Michael Caine), Kingdom of Heaven (2005), Down in the Valley (2005), The Illusionist (2006), The Painted Veil (2006), The Incredible Hulk (2008) (ως ρόλος, του είχε προταθεί και το 2003, αλλά τον είχε απορρίψει τότε και ο ρόλος πήγε στον Eric Bana), Pride and Glory (2008), Leaves of Grass (2009) και ο πιο πρόσφατος ρόλος του στην ταινία Stone (2010), με συμπρωταγωνιστές τον Robert DeNiro και τη Milla Jovovich.


Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, πρόκειται για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, ο οποίος προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δύο πιο γνωστές του σχέσεις ήταν με την τραγουδίστρια Courtney Love (συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία The People vs Larry Flynt) και την ηθοποιό Salma Hayek. Έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση, όντας μέλος εταιρείας, η οποία χτίζει σπίτια μικρού κόστους και χρόνια υποστηρικτής των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. To 2010 ξεκίνησε το site Crowdrise, ένα site για online δωρεές, το οποίο υποστηρίζεται από πολλούς ηθοποιούς.

Ταινίες

Primal Fear (1996) (poster - trailer - wiki) O μεγαλοδικηγόρος Martin Vail αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός φτωχού αγοριού, του Aaron, το οποίο απομακρύνεται από το σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο επίσκοπος που τον είχε υπό την προστασία του. Η υπόθεση θα αρχίσει να περιπλέκεται, όταν ο Aaron θα αποκαλύψει ότι μπορεί να υπήρχε και κάποιο τρίτο πρόσωπο στον δωμάτιο τη στιγμή του φόνου. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς μια ξαφνική τροπή των γεγονότων αλλάζει τον τρόπο που όλοι έβλεπαν τα γεγονότα και αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη. 

The People vs Larry Flynt (1996) (poster - trailer - wiki) Ο Larry Flynt και η γυναίκα του Althea δημιουργούν ένα πορνογραφικό περιοδικό, αγνοώντας τα ταμπού και τις ηθικές ενστάσεις της κοινωνίας. Τo περιοδικό Hustler τους αποφέρει εκατομμύρια, αλλά προκαλεί ταυτόχρονα και την οργή "τίμιων" ανθρώπων. Έτσι, ο Larry ταξιδεύει με το δικηγόρο του σε όλη τη χώρα, από δικαστήριο σε δικαστήριο, βρισκόμενος αντιμέτωπος με κατηγορίες και μηνύσεις. Στο μεταξύ, ο Larry ταλαιπωρείται από μερική παράλυση, αποτέλεσμα μιας απόπειρας δολοφονίας, εθισμό στα ναρκωτικά, πνευματική αστάθεια και προβληματίζεται από την υγεία της Althea, η οποία συνεχώς χειροτερεύει. 

American History X (1998) (poster - trailer - wiki) Ο Derek Vinyard βγαίνει με αναστολή μετά απο 3 χρόνια φυλάκισης για το φόνο 3 κλεφτών, οι οποίοι προσπάθησαν να κλέψουν το φορτηγάκι του. Μέσω της διήγηγης του αδερφού του Danny, μαθαίνουμε ότι πριν τη φυλάκιση του, ο Derek ήταν skinhead και αρχηγός μιας βίαιας συμμορίας, η οποία διέπραττε ρατσιστικά εγκλήματα στος Λος Άντζελες. Ο Danny λέει ότι οι πράξεις του αδερφού του τον επηρέασαν πάρα πολύ. Ο Derek θα κόψει κάθε επαφή με την παλιά του συμμορία και θα προσπαθήσει να αποτρέψει τον μικρό του αδερφό να ακολουθήσει τον ίδιο δρομό βίας που τον οδήγησε στη φυλακή. 

Fight Club (1999) (poster - trailer - wiki) Ο ανώνυμος πρωταγωνιστής είναι ένας άνθρωπος απογοητευμένος και εγκλωβισμένος στη ρουτίνα του, ο οποίος υποφέρει από αϋπνία.. Η μόνη του ευχαρίστηση είναι να προσπαθεί να φτιάξει το ιδανικό διαμέρισμα. Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν, όταν θα γνωρίσει τον Tyler Durden, έναν έμπορο σαπουνιού, ο οποίος δείχνει να είναι το εντελώς αντίθετο από αυτόν. Όταν ο Tyler τον προκαλέσει να παλέψουν, ο πρωταγωνιστής θα δηλώσει ότι είχε χρόνια να νιώσει τόσο ζωντανός. Έτσι, ιδρύουν το Fight Club, το οποίο προσελκύει αρκετούς ανθρώπους. Καθώς οι δύο άντρες δένονται από τα γεγονότα αυτά και τη βία, μια παράξενη κατάσταση αρχίζει να αναπτύσσεται, όταν στη ζωή τους μπαίνει η Marla, για την οποία ο πρωταγωνιστής τρέφει αισθήματα. Καθώς τα γεγονότα αρχίζουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχό του, ο πρωταγωνιστής χάνει την αίσθηση του τι γίνεται γύρω του και τυο πώς μπορεί να απαλλαγεί χωρίς να βλάψει τον εαυτό του. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Chuck Palahniuk.

The Score (2001) (poster - trailer - wiki) O Nick Wells, ένας επαγγελματίας κλέφτης, αποφασίζει να αποσυρθεί, μιας και στην τελευταία του δουλειά λίγο έλειψε τον συλλάβουν. Ωστόσο, ο καλός του φίλος και συνεργάτης Max του κάνει μια πρόταση, την οποία είναι δύσκολο να αρνηθεί: ένα ανεκτίμητο ιστορικό Γαλλικό σκήπτρο κατασχέθηκε από τους τελωνιακούς, όταν κάποιοι προσπάθησαν να το φέρουν λαθραία στην χώρα. Το σκήπτρο φρουρείται στο τελωνίο και σύντομα θα επιστραφεί στη Γαλλία. Ο Nick πρέπει να συνεργαστεί με τον ταλαντούχο και φιλόδοξο Jack Teller, ώστε να φέρουν σε πέρας τη ληστεία. Το θέμα είναι ποιος θα προδώσει ποιον, προκείμενου να πάρει το μερίδιό του.

Red Dragon (2002) (poster - trailer - wiki) Ο πρώην πράκτορας του FBI Will Graham καλείται από τους συναδέλφους του, 3 χρόνια μετά την απόσυρσή του, προκειμένου να τους βοηθήσει να συλλάβουν ένα μανιακό δολοφόνο με το όνομα The Tooth Fairy. Για να κατορθώσει να τον συλλάβει, θα ζητήσει απρόθυμα τη βοήθεια του χρόνιου εχθρού του Dr. Hannibal "The Cannibal" Lecter, τον οποίο ο ίδιος είχε συλλάβει. Έχουν 3 βδομάδες πριν ξαναχτυπήσει ο δολοφόνος και ο Will θα πρέπει να θυσιάσει τη δουλειά του, την ασφάλεια της οικογένειάς του και τη δική του ασφάλεια, προκειμένου να δώσει τέλος στη δράση αυτού του μανιακού δολοφόνου. 

25th Hour (2002) (poster - trailer - wiki) Η ταινία δείχνει τις τελευταίες 24 ώρες ελευθερίας του Monty Brogan, ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος θα εκτίσσει ποινή 7 χρόνων για διακίνηση ναρκωτικών. Κάνοντας βόλτες στην πόλη με τους 2 φίλους του και την κοπέλα του, o Monty εξετάζει τη ζωή του μέχρι εκείνη τη στιγμή και ποιες επιλογές τον οδήγησαν εκεί που είναι τώρα, κάτι το οποίο μας οδηγεί σε ένα δυνατό και σοκαριστικό φινάλε. 

The Illusionist (2006) (poster - trailer - wiki) Η ιστορία διαδραματίζεται στη Βιέννη, στα τέλη του 19ου αιώνα. Ο νεαρός Eisenheim ερωτεύεται την Sophie, κόρη ενός Δούκα. Η διαφορά κοινωνικών τάξεων μεταξύ τους είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο οι δυο τους σχεδιάζουν να το σκάσουν μαζί. Τελευταία στιγμή όμως, οι δικοί οτυς θα ανακαλύψουν τη Sophie. Έτσι, ο Eisenheim θα ταξιδέψει μόνος τελειοποιώντας τα μαγικά κόλπα με τα οποία είχε να ασχολείται από μικρός. Μετά από χρόνια, θα επιστρέψει στη Βιέννη, όπου θα μάθει πως η Sophie ετοιμάζεται να παντρευτεί το διάδοχο του Στέμματος της Αυστρίας. Μαθαίνοντας τις κακές φήμες που κυκλοφορούν γι αυτόν και όντας ακόμη ερωτευμένος μαζί της, ο Eisenheim θα προσπαθήσει να τη γλιτώσει , προκειμένου να το σκάσουν μαζί και να ζήσουν ευτυχισμένοι μακριά. Εκεί που είναι έτοιμοι να το σκάσουν, πάλι τα πράγματα δε θα πάνε όπως τα θέλουν. Ωστόσο, ο Eisenheim έχει ένα τελευταίο κόλπο φυλαγμένο... 

The Painted Veil (2006) (poster - trailer - wiki) Η ιστορία διαδραματίζεται στη δεκαετία του '20. Ο Walter, ένας βακτηριολόγος και η Kitty, μια αριστοκράτισσα γνωρίζονται και παντρεύονται για τους λάθος λόγους και μετακομίζουν στην Σανγκάη. Δεν υπάρχει αγάπη στο γάμο τους και η Kitty απατά τον Walter. Όταν το μαθαίνει, προκειμένου να την εκδικηθεί, θα δεχτεί να βοηθήσει εθελοντικά σε ένα απομονωμένο χωριό της Κίνας, το οποίο πλήττεται από επιδημία χολέρας. Θέτοντας τις ζωές τους σε κίνδυνο, η σχέση τους θα αποκτήσει νόημα και σκοπό σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα και όμορφα μέρη της Γης. 


The Incredible Hulk (2008) (poster - trailer - wiki) Η ιστορία διηγείται τα γεγονότα μετά το ατύχημα του Dr. Bruce Banner και την έκθεσή του σε ακτινοβολία Γάμμα. Εξ' αιτίας αυτού του ατυχήματος, ο Bruce μεταμορφώνεται στον Hulk, ένα γιγαντιαίο πράσινο τέρας με τρομερή δύναμη, κάθε φορά που βρίσκεται κάτω από συναισθηματική πίεση. Κυνηγημένος από τον Αμερικάνικο στρατό, ψάχνει να βρει θεραπεία για την κατάστασή του. Καθώς πλησιάζει στη θεραπεία, ένας νέος εχθρός προκύπτει με το όνομα The Abomination, ένα τέρας εξίσου δυνατό με τον Hulk, το οποίο καταστρέφει την πόλη της Νέας Υόρκης. Ο Bruce καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση: θα δεχτεί τη θεραπεία προκειμένου να ζήσει μια ήσυχη ζωή ή θα αποδεχτεί ό,τι του συνέβη και θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτού του νέου τέρατος; 

Pride and Glory (2008) (poster - trailer - wiki) Η ταινία διηγείται την ιστορία μιας οικογένειας αστυνομικών: του πατέρα Francis, των αδερφών Ray και Francis και του κουνιάδου Jimmy, οι οποίοι πολεμούν τη διαφθορά. Κατά τη διάρκεια μιας εφόδου στο σπίτι ενός εμπόρου ναρκωτικών, 4 αστυνομικοί σκοτώνονται. Άνηκαν στο τμήμα του αδερφού Francis, αλλά όταν οι έρευνες του Ray καταλήγουν σε σημάδια διαφθοράς αστυνομικών, η οικογένεια προσπαθεί να σώσει την καριέρα του Francis. Ο πατέρας υπόσχεται στον Ray ότι αυτός και ο αδερφός του μπορούν να καθαρίσουν την υπόθεση και ότι αυτός πρέπει να συγκεντρωθεί στο να πιάσει τον έμπορο ναρκωτικών. Ωστόσο, όλα παίρνουν διαφορετική τροπή, όταν ο Jimmy δέχεται την επίσκεψη ενός κακοποιού στο σπίτι του, οπότε αρχίζουν και υπάρχουν υποψίες. Τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στην οικογένεια;

Leaves of Grass (2009) (poster - trailer - wiki) Η ταινία διηγείται την ιστορία δύο δίδυμων αδερφών του Bill, o οποίος είναι καθηγητής και του Brady, o οποίος καλλιεργεί και εμπορεύεται μαριχουάνα. Τα δύο αδέρφια έχουν αποξενωθεί. Όταν ο Bill μαθαίνει για τη δολοφονία του δίδυμου αδερφού κατά τη διάρκεια μιας αγοραπωλησίας, η οποία δεν πήγε καλά, επιστρέφει στο σπίτι. του. Εκεί διαπιστώνει ότι τα νέα για το θάνατο του αδερφού δεν ήταν αληθινά και μπλέκει απρόθυμα σε ένα σχέδιο του αδερφού του εναντίον ενός τοπικού μεγαλεμπόρου ναρκωτικών.

Αυτές είναι 12 από τις 22 ταινίες, στις οποίες έχει παίξει ο Edward Norton. Όσον αφορά το τι του απέφεραν σε βραβεία, με την πρώτη του κιόλας ταινία (Primal Fear) κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου (βραβείο το οποίο κέρδισε ο Cuba Gooding Jr. για την ταινία Jerry Maguire). Κέρδισε άλλη μια υποψηφιότητα, αυτή τη φορά Α' Ανδρικού ρόλου, για το ρόλο στην ταινία American History X (βραβείο το οποίο κέρδισε ο Roberto Benigni για την ταινία La vita è bella). Συνολικά, έχει κερδίσει 15 βραβεία και 16 ακόμη υποψηφιότητες. Όπως έχω ξαναπεί κι άλλη φορά όμως, δε θεωρώ ότι τα βραβεία είναι αντιπροσωπευτικά του ταλέντου και της απήχησης ενός ηθοποιού ή μιας ταινίας. Σαφώς αποτελούν μια αναγνώριση της δουλειάς που έχει γίνει, αλλά πιστεύω ότι το κέρδος είναι να σε κάνουν να συζητάς και να θυμάσαι κάτι από μια ταινία ή μια ερμηνεία που είδες. Αυτό συμβαίνει, κατά τη γνώμη μου πάντα, με τον Edward Norton. Είναι παθιασμένος με αυτό που κάνει, ταυτίζεται με τον εκάστοτε ρόλο του και καταφέρνει να αποδώσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο, πείθοντάς σε ότι είναι αυτός που παίζει. Πιστεύω και ελπίζω ότι έχει πάρα πολλά να δώσει ακόμη, γιατί αν κρίνουμε από τη μέχρι τώρα δουλειά του είναι πραγματικά από τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους της γενιάς του και μπορούμε να περιμένουμε τα καλύτερα από αυτόν.


Ραντεβού στις αρχές Μαρτίου με το αφιέρωμα στον Ennio Morricone και την παρουσίαση των καλύτερων του 2010, όπως εσείς θα τα έχετε ψηφίσει.

Υ.Γ. 1 Μερικά ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία:
- Είναι φανατικός αντικαπνιστής και εξ'αιτίας αυτού, ξαναγράφτηκε από την αρχή ο ρόλος του στην ταινία Rounders.
- Για τις ανάγκες της ταινίας Fight Club, αυτός και ο Brad Pitt κάνανε μαθήματα παρασκευής σαπουνιού.
- Δούλεψε ως σερβιτόρος, ως διορθωτής κειμένων και ως βοηθός σκηνοθέτης, προκειμένου να καταφέρει να ζήσει στη Νέα Υόρκη. Είχε κάνει ακόμη αίτηση για οδηγός ταξί, η οποία απορρίφθηκε, αφού δεν είχε την κατάλληλη ηλικία.
- Σε ηλικία 8 ετών, ρώτησε το σκηνοθέτη ενός σχολικού έργου "Ποιος είναι ο σκοπός μου εδώ πέρα;", εκπλήσσοντας τον με το ενδιαφέρον του για την ηθοποιία.
- Απέρριψε το ρόλο του  στρατιώτη Ryan στην ταινία Saving Private Ryan (1998).
- Μαζί με τον Jim Carrey, ήταν υποψήφιος για το ρόλο του Andy Kaufman στην ταινία Man on the Moon (1999). O σκηνοθέτης Milos Forman δεν μπορούσε να αποφασίσει, όπότε άφησε την επιλογή στους παραγωγούς, οι οποίοι επέλεξαν τον Carrey.
- Οι παραγωγοί της ταινίας American Psycho (2000) τον ήθελαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο οποίος πήγε τελικά στον Christian Bale.

Υ.Γ. 2 Μερικές από τις καλύτερες ατάκες του:
- I don't smoke and I don't want to smoke. I am not a fan of gratuitous smoking in films.
- Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced.
- If I ever have to stop taking the subway, I'm gonna have a heart attack.
- Fame is very corrosive and you have to guard very strictly against it.
- I've never felt any particular encroachment of the 'celebrity' stuff into my life.
- I'm an actor and, each time out, I'm trying to convince the audience that I'm this character. Every little thing that people know about you as a person impedes your ability to achieve that kind of terrific suspension of disbelief that happens when an audience goes with an actor and character [he's] playing.
- I'm not interested in making movies for everybody. I like making movies for myself and my friends and people with my sensibility.
- I always felt that acting was an escape, like having the secret key to every door and permission to go into any realm and soak it up. I enjoy that free pass.
- [On Robert De Niro] I look at De Niro, and the thing I admire about him is just the length and diversity of his career. He has just done so much wonderful work and so many different kinds of work. That to me is worth something.
- All people are paradoxical. No one is easily reducible, so I like characters who have contradictory impulses or shades of ambiguity. It's fun, and it's fun because it's hard.
- I haven't personally really engaged in a lot of this new kind of social networking stuff like Twitter or Facebook or MySpace. I mean, the notion of people following what I am doing every day is like torture for me. It's absolutely the last thing that I'm looking for. It seems to me to be really just about social chatter.

Υ.Γ. 3 Αν είστε fan του Edward Norton, δοκιμάστε να απαντήσετε τις ερωτήσεις σε αυτά τα quiz:  Quiz 1  Quiz 2  Quiz 3  Quiz 4  Quiz 5








6 σχόλια:

  1. Πολύ καλός ο Νόρτον. Περισσότερο μου άρεσε στο Fight Club, American History X, The painted veil. Την 25η ώρα δεν την έχω δει.
    Έχει κάνει πολύ καλές επιλογές γενικότερα, με εξαίρεση τον απίθανο Χαλκ:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς δεν μπορείς να κάνεις πάντα καλές επιλογές. Μένουμε, όπως λες κι εσύ, στο ότι οι επιλογές του είναι πολύ καλές στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Να προσθέσω ότ πρόκειται για ένα άτομο, το οποίο έχει τη δυνατότητα να υποδυθεί διαφορετικούς ρόλους, με τις διχασμένες προσωπικότητες να αποτελούν το δυνατό του σημείο. Να την δεις την 25η Ώρα και να μοιραστείς τις εντυπώσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που σου άρεσε. Πρόκειται για ένα πολύ ταλαντούχο ηθοποιό και έναν από τους αγαπημένους μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή